Service på højt niveau

AALBORG ØST BILSYN

Vi byder dig velkommen til din lokale synshal og motorkontor i Aalborg Øst.

Aalborg øst bilsyn er en dansk ejet synvirksomhed, som tilbyder alt inden for syn af køretøjer op til 3500KG såsom personbiler, varebiler, trailer, campingvogn, motorcykler, traktor og lille bus fra 10 personer (M2), periodisksyn, registreringssyn og toldsyn m.m.

Hos Aalborg øst bilsyn brænder vi for vores arbejde og kundeservice, hos os er synskvaliteten i forhold til din sikkerhed samt dit køretøj i en høj prioritet.
Under synet tilbyder vi altid vores kunder professionel rådgivning omkring køretøjets tilstand og vedligeholdelse m.m.


BILLEDER AF VORES SYNSHAL


Certifikater

Aalborg øst bilsyn er godkendt synshal af trafikstyrelsen, samt er vi ISO Certificeret af Auto Cert Danmark. Ligeledes er vi ud for dette underlagt af kvalitetskontrol for at sikre vores kunder en høj kvalitet og sikkerhed.

Aalborg øst bilsyn er også medlem af brancheforening Danske Synsvirksomheder, hvor vi i forbindelse med dem er løbende på relevante kurser og efteruddannelser. Vores personale er veluddannet ikke kun indenfor faget, men også i at tage netop imod dig og servicere dig.


Aalborg øst lokale motorkontor

Har du brug for nye nummerplade(r), omregistrering eller afmelding af dit køretøj?

Aalborg øst bilsyn er godkendt nummerpladeoperatører og har altid nummerplader klar på lageret. Her tilbyder vi jer motorkontor service, nye nummerplader - erstatningsplade - 3. nummerplade - omregistrering eller afmelding.

Aalborg øst bilsyn fortager kun syn samt motorkontor, og er derfor helt fri af økonomiske interesser i køretøjs branchen, som f.eks. salg og reparation.

Aalborg øst bilsyn kan også tilbyde at udføre dansk tempo 100 godkendelse på deres campingvogn/trailer, og salg af tysk miljømærker.

LÆS MERE

Send os besked

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en besked.
Vi svarer inden for 24 timer!
Vi ser frem til at se dig og dit køretøj.

Følg os på de sociale medier

  ÅBNINGSTIDER

  • Mandag   830 - 1700
  • Tirsdag   830 - 1700
  • Onsdag   830 - 1700
  • Torsdag   830 - 1530
  • Fredag   830 - 1530